Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sound-design.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Mobildiskotek | Sound Design

Mobildiskotek

FÅ DINE GÆSTER UD AT DANSE MED GARANTI!

Hos Sound-Design er din fest i sikker hænder vi spiller alle de bedste hits for dine gæster på danse gulvet. Hos SD giver vi vores kunder mulighed for at ønske musik nummer inden festen samt under festen. Vores Dj står klar til og give jer en uforglemmelig aften.

BRYLLUP

Et bryllup er det lykkeligste højdepunkt i ethvert menneskes liv. Det er en dag, som både værtsparret og gæsterne skal mindes som en glad og festlig begivenhed.

 

FØDSELSDAG

Musikken skaber stemningen til enhver fest, uanset om der er brug for stille underlægningsmusik til spisningen eller det brede repertoire, som lokker dine gæster frem på dansegulvet.

FIRMAFEST

Nogle påstår, at den daglige stemning på arbejdspladsen er afgørende for, om gæsterne enten går tidligt hjem fra firmafesten eller synger så højt, at det kan høres over hele byen. hos Sound-design mener vi at det kræver den rette dj og musik til at sætte humøret højt. så lad SD stå for den næste fest 

JULEFROKOST

En julefrokost er et af årets festlige højdepunkter både på arbejdspladser og i hjemmene.  Sound-design kan tilbyde at skabe den musikalske kulisse for jeres julefrokost – uanset hvor mange I er.

UNG FEST

Hvem vil ikke gerne være kendt som den der holder årets fedeste fest. Prøv lige at forestille dig, at vennerne giver dig et skulderklap for at have arrangeret verdens vildeste party.

KONCERT

SOUND-DESIGN leverer lyd og lys udstyr til din koncert, så du er sikker på at du ikke skuffer dit publikum. med Vores store erfaring og brede viden er du sikker på, at du altid får det bedste resultat.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.